Ändra inställningarna för flytande fönster
Använd dialogrutan Inställning av flytande fönster för att ändra inställningarna för ett flytande fönster.
Så här ändrar du inställningarna för ett flytande fönster:
1.
Gör något av följande i Layoutläget om dialogrutan Inställning av flytande fönster inte är öppen:
 •
Om det flytande fönstret är stängt: Dubbelklicka på knappen för flytande fönster eller markera knappen och välj Utforma > Visa flytande fönster. Sedan dubbelklickar du på det flytande fönstret.
 •
2.

•
Klicka på Vänster Flytande fönster åt vänster, Höger Flytande fönster åt höger, Uppåt Flytande fönster uppåt eller Nedåt Flytande fönster nedåt.
Tilldela det flytande fönstret en eller flera manusutlösare (om du vill köra ett manus när du öppnar eller stänger det flytande fönstret)
Klicka på Ställ in manusutlösare och välj en eller flera manusutlösare. Se Konfigurera manustrigger och Skapa manus för att automatisera uppgifter.