Markera och arbeta med objekt i flytande fönster
Du kan flytta, radera, kopiera, utforma och ändra storlek på objekt i flytande fönster.
1.
I Layoutläget dubbelklickar du på flytande fönster-knappen för att öppna det flytande fönstret.
2.

3.

Välj Redigera-menyn > Kopiera (eller Klipp ut). Klicka med pilpekaren där du vill klistra in objektet, och välj sedan Redigera-menyn > Klistra in.
 •
Välj Redigera-menyn > Radera.
Obs!  I Layoutläget ingår flytande fönster i standardordningsföljden. När du trycker på Tabb för att flytta till en flytande fönster-knapp kan du trycka på Tabb igen för att öppna det flytande fönstret. Fortsätt sedan att trycka på Tabb för att gå igenom objekten i det flytande fönstret. I Bearbetningsläget är flytande fönster-knappar som standard inte med i tabbordningen, men du kan lägga till flytande fönster-knappar i tabbordningen. Mer information finns i Ange flikordning för datainmatning.
Relaterade avsnitt
Rita och lägga till objekt i en layout
Placera och radera fält i en layout
Markera och arbeta med objekt i en layout
Utforma flytande fönster-knappar och flytande fönster