Utforma flytande fönster-knappar och flytande fönster
Du kan utforma utseendet på flytande fönster-knappar (inklusive kant, fyllning och etikett) och flytande fönster (inklusive kant, rubrik, innehållsområde, d.v.s. området där objekten placeras).
Obs!  Formateringsändringarna sparas endast i denna layout. Information om hur du sparar ändringar i ett format som kan användas på andra flytande fönster-knappar och flytande fönster finns i Skapa och arbeta med format för layoutobjekt, delar och layoutbakgrunden. Information om hur du även kan spara ändringar i ett tema finns i Spara ett layouttema.
Så här utformar du en flytande fönster-knapp:
1.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Utseende.
3.

•
Du kan även använda textalternativen i formateringslisten. Om du inte ser formateringslisten klickar du på Formatering Knappen Formateringslist i layoutlisten.
I området Avancerad grafik väljer du Yttre skugga, Inre skugga eller båda. Klicka sedan på Knappen Penna för att ändra skuggans effekter.
Vid Padding i området Avancerad grafik anger du värden (i punkter) för Vänster, Höger, Upptill och Nedtill.
Så här utformar du ett flytande fönster:
Du utformat ett flytande fönster och det flytande fönstrets innehållsområde separat.
1.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Utseende.
3.
Välj Flytande fönster eller Flytande fönster: Innehåll i den nedrullningsbara listan för objekttyper (på övre delen av fliken Utseende) och välj sedan ett eller flera av följande alternativ:
I området Avancerad grafik väljer du Yttre skugga. Klicka sedan på Knappen Penna för att ändra skuggans effekter.
I området Avancerad grafik väljer du Inte skugga. Klicka sedan på Knappen Penna för att ändra skuggans effekter.