Kopiera, duplicera och radera flytande fönster
Du kan kopiera, duplicera eller radera ett flytande fönster genom att kopiera, duplicera eller radera flytande fönster-knappen. Du kan inte kopiera, duplicera eller radera ett flytande fönster oberoende av flytande fönster-knappen.
Så här gör du för att kopiera, klistra in, duplicera eller radera ett flytande fönster:
1.
2.
 •
Välj Redigera-menyn > Kopiera (eller Klipp ut). Klicka med pilpekaren där du vill centrera flytande fönster-knappen och välj sedan Redigera > Klistra in layoutobjekt (Windows) eller Redigera > Klistra in (OS X).
 •
Välj Redigera-menyn > Duplicera.
 •
Välj Redigera-menyn > Radera.
Kommentar
 •
Flytande fönster som du klipper ut eller kopierar finns kvar i Urklipp tills nästa gång du väljer Klipp ut eller Kopiera (i FileMaker Pro eller något annat program), eller tills du startar om eller stänger av datorn.
 •
Du kan använda kommandot Duplicera om du vill skapa en serie av identiska flytande fönster. Efter du har valt Redigera > Duplicera, drar du den nya flytande fönster-knappen till en annan plats i layouten. Sedan väljer du Redigera > Duplicera igen.