Nieuwe privilegesets maken
U kunt net zoveel privilegesets maken als u nodig hebt om de toegangstypen te definiëren die u voor een bestand wilt toestaan. Vervolgens kunt u elke privilegeset toewijzen aan één of meer accounts.
Zo maakt u een nieuwe privilegeset:
1.
Kies op de menubalk Bestand > Beheren  > Beveiliging.
Het dialoogvenster Beveiliging beheren verschijnt. In eerste instantie wordt het tabblad Accounts weergegeven waarop u een lijst vindt met de accounts die voor het bestand zijn gedefinieerd.
2.
Klik op het tabblad Privilegesets.
3.
Klik op Nieuw.
Het dialoogvenster Privilegeset bewerken verschijnt. Alle opties voor een privilegeset worden standaard ingesteld op de meest beperkende instelling.