Använda knappar med manus
Du kan använda en knapp när du vill utföra ett FileMaker Pro-kommando eller ett manus. Du kan till exempel definiera en knapp som helt enkelt växlar till en annan layout med hjälp av manussteget Gå till layout. Du kan även definiera en knapp som utför ett mer avancerat manus som söker efter, sorterar och skriver ut poster eller ett manus som överför information från en FileMaker Pro-fil till en annan.
I bearbetningsläge eller i sökläge kan du klicka på en knapp och utföra dess kommando eller manus. Du kan också inkludera knappar i en layouts ordningsföljd, vilket ger dig möjlighet att "tabba" till en knapp och "klicka" på den genom att trycka på mellanslagstangenten. Mer information finns i Ange flikordning för datainmatning.
Du kan göra många FileMaker-objekt till knappar. Du kan kopiera en befintlig knapp eller använda text och bilder när du utformar din egen knapp.
Obs!  En annan typ av knapp som du kan skapa är en flytande fönster-knapp som visar ett flytande fönster. Mer information finns i Arbeta med flytande fönster i layouter.
Relaterade avsnitt
Skapa och redigera manus
Exempel på Utför manus och manusparametrar
I det här avsnittet
Definiera en knapp
Kopiera en knapp
Ändra en knapps definition
Radera en knapp