Arbeta med Manus-menyn
En mapp visas som en undermeny i menyn Manus. I Windows visas så många manus och mappar i menyn Manus i FileMaker Pro som får plats på skärmen, beroende på skärmupplösningen och längden på manus- och mappnamnen. Klicka på triangeln längst ned i listan om du vill bläddra genom flera manus och undermenyer för mappar. I OS X går det att bläddra på Manus-menyn och det maximala antalet manus som visas är inte begränsat till storleken på bildskärmen eller upplösningen. I både Windows och OS X tilldelar FileMaker Pro kortkommandon till de första tio manusen.

Öppna dialogrutan Hantera manus, markera manuset eller mappen och klicka på Sätt in i menyn eller klicka till vänster om manuset i listan. En kryssmarkering visas intill namnet på manuset eller mappen.
Tips!  Om du vill separera enheter i Manus-menyn skapar du en enstaka horisontell avgränsare. I dialogrutan Hantera manus markerar du ovanför vilket manus eller vilken mapp du vill placera avgränsaren. Sedan väljer du Ny avgränsare från listan Ny.
Relaterade avsnitt
Skapa och redigera manus
Hantera manus med hjälp av mappar
Spara ett manus
Radera ett manus
Kopiera och klistra in manus