Het dialoogvenster Script opgeven
In dit dialoogvenster kunt u een script kiezen dat wordt uitgevoerd in een bestand dat wordt aangeroepen door de Script uitvoeren scriptstap, de Script op Server uitvoeren scriptstap of een scriptactivering.
Dit dialoogvenster verschijnt ook in FileMaker Pro Advanced wanneer u een menuonderdeel aanpast om een script uit te voeren.
Zo geeft u een script op dat moet worden uitgevoerd in een bestand:
1.
2.
3.
Typ voor Optionele scriptparameter de tekst die u wilt gebruiken of klik op Bewerken en stel in het dialoogvenster Berekening opgeven een complexere parameter samen.
4.
Als u dit dialoogvenster opent wanneer u een menuonderdeel aanpast, kunt u ook scripts maken, dupliceren, bewerken of verwijderen.

Selecteer een script en kies Dupliceren in het venstermenu Actie.
Selecteer een script en kies Bewerken in het venstermenu Actie.