Scriptactiveringen instellen voor objecten
U kunt scriptactiveringen instellen om in werking te treden wanneer er acties worden uitgevoerd op een bepaald object binnen een bepaalde lay-out.
Zo kunt u een scriptactivering voor een object toevoegen, wijzigen of verwijderen:
1.
2.
3.
4.
Kies Opmaak > Scriptactiveringen instellen.
5.
6.
7.
(Optioneel) Als u een scriptparameter wilt opgeven, typt u de gewenste tekst. U kunt ook klikken op Bewerken, in het dialoogvenster Berekening opgeven een meer complexe parameter samenstellen en op OK klikken.
8.
Klik op OK om het dialoogvenster Script opgeven te sluiten.
9.
10.
De badge Badge voor lay-outscriptactivering in een lay-out of Badge voor objectscriptactivering voor kleine objecten verschijnt op het object of de objecten waarop u de scriptactivering hebt ingesteld. (De badge die verschijnt, hangt af van de grootte van het object.) Als u geen badge ziet, kiest u Weergave > Tonen > Scriptactiveringen.