Knoppen, popover-knoppen en popovers opmaken
U kunt het uiterlijk van knoppen en popover-knoppen en de bijbehorende onderdelen (inclusief de rand, de opvulling en het label) en popovers (inclusief de rand, de titel en het gebied van de inhoud; dit is het gebied waarin de objecten worden geplaatst) opmaken.
Opmerking  Uw wijzigingen in de opmaak worden alleen voor de huidige lay-out opgeslagen. Raadpleeg Stijlen maken en ermee werken voor lay-outobjecten, -onderdelen en -achtergrond als u wijzigingen wilt opslaan als een stijl die kan worden toegepast op andere knoppen, popover-knoppen of popovers. Of raadpleeg Een lay-outthema opslaan als u wijzigingen in een thema wilt opslaan.
Zo maakt u een knop of popover-knop op:
1.
Selecteer in de modus Lay-out de knop of popover-knop.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Uiterlijk.
3.
Kies Knop of Knop: pictogram in de lijst met objecttypen (dicht bij de bovenkant van het tabblad Uiterlijk) en doe dan het volgende.
Opmerking  Niet alle opties zijn beschikbaar voor alle onderdelen.

•
Gebruik de tekstopties in de opmaakbalk. Als u de opmaakbalk niet ziet, klikt u op Opmaak Knop voor opmaakbalk op de lay-outbalk.
Kies Knop: pictogram in de lijst met objecttypen en selecteer vervolgens een weergavestatus (in de tweede lijst op het tabblad Uiterlijk). Kies een kleur in het onderdeel Grafisch.
Selecteer Buitenschaduw, Binnenschaduw of beide in het onderdeel Geavanceerde afbeelding. Klik dan op Potlood-knop om de effecten voor de schaduw te wijzigen.
In het onderdeel Geavanceerde afbeelding geeft u voor Opvulling waarden (in punten) op voor Links, Rechts, Boven en Onder.
Kies Knop: pictogram in de lijst met objecttypen en geef de gepaste waarde (in punten) voor de opvulling op.
Zo maakt u een popover-venster op:
U maakt het popover-venster en de inhoud ervan afzonderlijk op.
1.
Als de popover is verborgen, selecteert u de popover-knop en kiest u vervolgens Opmaak > Popover weergeven.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Uiterlijk.
3.
Kies Popover-venster of Popover-venster: inhoud in de lijst met objecttypen (dicht bij de bovenkant van het tabblad Uiterlijk) en doe dan het volgende.

Selecteer Buitenschaduw in het onderdeel Geavanceerde afbeelding. Klik dan op Potlood-knop om de effecten voor de schaduw te wijzigen.
Selecteer Binnenschaduw in het onderdeel Geavanceerde afbeelding. Klik dan op Potlood-knop om de effecten voor de schaduw te wijzigen.
Geef waarden voor Opvulling op in het onderdeel Geavanceerde afbeelding.