Objecten beveiligen tegen wijzigingen
Door objecten te vergrendelen, voorkomt u dat ze worden gewijzigd, verplaatst, bewerkt of uit de lay-out worden verwijderd.
Zo vergrendelt u objecten in een lay-out:
1.
Selecteer in de lay-outmodus de objecten die u wilt vergrendelen.
Raadpleeg Objecten selecteren voor meer informatie.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Positie.
3.
De handgrepen van elk geselecteerd object worden gewijzigd in Vergrendelde handgreep van object om aan te geven dat het object is vergrendeld.
Zo ontgrendelt u objecten: