Dialogrutan Ange manus
Använd denna dialogruta för att välja ett manus som ska utföras i en fil som anropas av manussteget Utför manus, eller manussteget Utför manus på server eller av en manustrigger.
Den här dialogrutan visas även i FileMaker Pro Advanced när du anpassar ett menyobjekt för att utföra ett manus.
Om du vill ange ett manus som ska utföras i en fil:
1.
2.
3.
För Valfri manusparameter skriver du den text du vill använda eller så klickar du på Ändra och använder dialogrutan Beräkning för att skapa en mer avancerad parameter.
4.
Du kan också skapa, duplicera, redigera eller radera ett manus i den här dialogrutan.

Klicka på + eller välj Nytt standardmanus på menyn Åtgärd.
Markera ett manus och välj Duplicera på Åtgärd-menyn.
Markera ett manus och välj Redigera på Åtgärd-menyn.