Hantera manus med hjälp av mappar
Du kan hantera manus genom att gruppera och filtrera dem.
Så här hanterar du manussteg med hjälp av mappar:
1.
Välj Manus-menyn > Hantera manus. Eller öppna Arkiv-menyn > Hantera > manus.
2.

Välj Mapp från listan Ny. I dialogrutan Redigera mapp anger du ett mappnamn och klickar på OK. Den nya mappen visas i dialogrutan Hantera manus, vid aktuell position. En mapp visas som en undermeny i menyn Manus.
 •
Windows: Välj menyn Redigera > Kopiera och klicka där du vill att mappen ska visas i listan. Välj sedan menyn Redigera > Klistra in.
Markera mappen du vill radera och klicka på Radera. Mappen och alla manus i mappen raderas.
Markera det manus eller den mapp ovanför vilken du vill placera avgränsaren. Välj Avgränsare från listan Ny. Dialogrutan Hantera manus och menyn Manus visar ändringarna.
3.
Obs!  När du väljer Inkludera i meny inkluderas endast själva mappen, inte dess underliggande manus. Klicka på Inkludera i meny intill det underliggande manus du vill visa i listan i undermenyn. Manus som har valts för att inkluderas utan att den överordnade mappen har markerats inkluderas inte i menyn Manus.
4.
Tips
 •
 •
Du kan redigera flera manus samtidigt. Markera manus i dialogrutan Hantera manus och klicka sedan på Redigera. Ett separat fönster för Ändra manus öppnas för varje manus. Lägg märke till att om du dubbelklickar när du har flera manus markerade kommer bara det manus du klickade på att öppnas.
Relaterade avsnitt
Skapa och redigera manus
Spara ett manus
Radera ett manus