Ställa in manusutlösare för objekt
Du kan ställa in manustrigger som aktiveras när åtgärder utförs på ett specifikt objekt i en specifik layout.
Så här kan du lägga till, ändra eller ta bort en manustrigger för ett objekt:
1.
2.
3.
4.
Välj Utforma-menyn > Ställ in manusutlösare.
5.
6.
7.
(Valfritt) Om du vill ange en manusparameter skriver du in önskad text. Eller också klickar du på Redigera och använder dialogrutan Ange beräkning för att skapa en mer komplex parameter och sedan klickar du på OK.
8.
Klicka på OK när du vill stänga dialogrutan Ange manus.
9.
10.
Etiketten Markering för layoututlösare i en layout eller Markering för objektmanusutlösare för små objekt visas i objektet eller objekten för vilka du har ställt in manusutlösare. (Storleken på objektet avgör vilken markering som visas.) Om du inte ser någon etikett väljer du Visa > Visa > Manusutlösare.