Radera ett manus
När du raderar ett manus raderar FileMaker Pro manusdefinitionen och manusets namn tas bort från Manus-menyn.
Så här raderar du ett manus:
1.
Välj Manus-menyn > Hantera manus. Eller öppna Arkiv-menyn > Hantera > manus.
2.
3.
Klicka på Radera om du vill bekräfta borttagningen.
Obs!  FileMaker Pro uppdaterar inte manus, manusutlösare eller knappar som refererar till det raderade manuset. Kom ihåg att ändra eventuella knappar eller andra manus när du har raderat ett manus.
FileMaker Pro Advanced: Du kan skapa en databasdesignrapport för att se vilka manus, manusutlösare och knappar i databasen som refererar till det raderade manuset. Mer information finns i Dokumentera databasscheman (FileMaker Pro Advanced).
Relaterade avsnitt
Skapa och redigera manus
Hantera manus med hjälp av mappar
Spara ett manus
Kopiera och klistra in manus