Gegevens opslaan, importeren en exporteren > Werken met Microsoft Excel

Werken met Microsoft Excel
U kunt Microsoft Excel en FileMaker Pro op verschillende manieren samen gebruiken.

Om dit te doen
Gaat u als volgt te werk
Met FileMaker Pro regelmatig gegevens die zijn opgeslagen in een Excel-bestand importeren
Stel in FileMaker Pro terugkerende import in om eenvoudig gegevens die zijn opgeslagen in Excel-bestanden te importeren. Raadpleeg Terugkerende importacties instellen.
Opmerking  Gegevens die zijn geïmporteerd via terugkerende import kunnen niet worden gewijzigd in FileMaker Pro en er kunnen geen gegevens aan worden toegevoegd. Alle wijzigingen in de gegevens moeten worden aangebracht in het Excel-bestand, waarna de gegevens opnieuw in FileMaker Pro moeten worden geïmporteerd.
Gegevens die in een Excel-bestand zijn opgeslagen in een bestaand FileMaker Pro-bestand brengen
Importeer gegevens uit het Excel-bestand. Raadpleeg Gegevens in een bestaand bestand importeren.
Een nieuw FileMaker Pro-bestand maken met gegevens uit een Excel-bestand
Converteer gegevens uit de Excel-indeling naar FileMaker Pro-indeling. Raadpleeg Een gegevensbestand converteren naar een nieuw FileMaker Pro-bestand.
Een nieuw Excel-bestand maken met gegevens uit een FileMaker Pro-bestand
Exporteer de gegevens in Excel-indeling. Raadpleeg Gegevens exporteren uit FileMaker Pro.
Sla records op in Excel-indeling Raadpleeg Records opslaan en verzenden in andere indelingen.
Scripts gebruiken om gegevens te importeren in en uit FileMaker Pro en Excel
Meer informatie lezen over de manier waarop FileMaker Pro Excel-gegevens interpreteert
Verwante onderwerpen
Gegevens opslaan, importeren en exporteren