Stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond bewerken
U kunt de weergavekenmerken van de stijlen voor objecten, lay-outonderdelen of lay-outachtergronden wijzigen. Daarna kunt u de wijzigingen opslaan om de gedefinieerde stijl voor de lay-out of in het huidige thema te wijzigen. Wanneer u wijzigingen aan een stijl opslaat, kunt u de stijl toepassen op andere objecten van hetzelfde type in plaats van de opmaak van afzonderlijke objecten te wijzigen.
Zo definieert u de stijl van een object, lay-outgedeelte of lay-outachtergrond opnieuw:
1.
Selecteer in de lay-outmodus een object, een gedeeltelabel of klik op een willekeurige plaats van de lay-outachtergrond om deze te selecteren.
Raadpleeg Objecten selecteren.
Opmerking  Zorg ervoor dat geen objecten of onderdelen zijn geselecteerd wanneer u de lay-outachtergrond selecteert.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Uiterlijk.
3.
Een sterretje (*) verschijnt na de stijlnaam en de pijl wordt rood om aan te geven dat de weergavekenmerken verschillen van de kenmerken die zijn opgeslagen in de huidige stijl.
4.
Klik op Knop Niet opgeslagen stijl bij Stijl en kies Wijzigingen aan huidige stijl opslaan.
Het sterretje verdwijnt en de pijl wordt grijs Knop Opgeslagen stijl om aan te geven dat uw wijzigingen zijn opgeslagen in de huidige stijl op het lay-outniveau. Alle objecten van de huidige lay-out die zijn toegewezen aan deze stijl krijgen de nieuwe opmaak om de nieuwe kenmerken weer te geven.
Een sterretje verschijnt na de themanaam in het Infovenster en de pijl wordt rood om aan te geven dat de geselecteerde stijldefinitie verschilt van de stijl met dezelfde naam in het huidige thema.
5.
De pijl wordt grijs Knop Opgeslagen thema.
Opmerkingen
 •
 •
Verwante onderwerpen
Nieuwe stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond maken
Stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond hernoemen
Wijzigingen aan stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond ongedaan maken
Stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond verwijderen
Opmaakkenmerken kopiëren tussen lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergronden
Een lay-outthema opslaan