Objecten in een lay-out naar voren of naar achteren verplaatsen
Als objecten in een lay-out elkaar overlappen, staat het ene object boven op het andere. Deze stapelvolgorde kunt u wijzigen om verschillende effecten te maken. Wanneer u een object maakt, wordt dit boven op het laatste object geplaatst, ook als de objecten elkaar niet overlappen. Op die manier is het laatst gemaakte object altijd het bovenste object.

Oorspronkelijke stapelvolgorde
Object wordt verplaatst naar de voorgrond van de stapelvolgorde voor de opdracht Naar voorgrond
Object wordt verplaatst naar de achtergrond van de stapelvolgorde voor de opdracht Naar achtergrond
Object wordt in de stapelvolgorde naar voren verplaatst voor de opdracht Naar voren
Object wordt in de stapelvolgorde naar achteren verplaatst voor de opdracht Naar achteren
Zo wijzigt u de volgorde waarin objecten worden gestapeld:
1.
Selecteer in de lay-outmodus de objecten die u wilt verplaatsen in de stapelvolgorde.
Raadpleeg Objecten selecteren voor meer informatie.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Positie.
3.

Opmerking  Objecten in tabbesturingselementen, schuifbesturingselementen, popovers of portalen behouden hun stapelvolgorde in het tabbesturingselement, schuifbesturingselement of portaal. Als u bijvoorbeeld een object bij een tabbladbesturingselement selecteert en klikt op Naar achtergrond Knop Naar achtergrond, wordt het object achter alle andere objecten van het tabbladbesturingselement geplaatst, en niet achter alle objecten van de lay-out.