Popover-vensters verplaatsen en vergroten/verkleinen
U kunt popover-knoppen verplaatsen en popover-knoppen en popovers vergroten en verkleinen.
Zo verplaatst u een popover-knop (en het bijbehorende popover-venster):
 •
Sleep in de lay-outmodus de popover-knop naar de nieuwe locatie.
Wanneer u een popover-knop verplaatst, worden de bijbehorende popover en alle objecten in de popover ook verplaatst.
Raadpleeg Objecten verplaatsen in een lay-out.
Zo geeft u een popover-knop of een popover-venster een nieuwe grootte of vorm:
1.
Als de popover is verborgen, selecteert u de knop en kiest u vervolgens Opmaak > Popover weergeven. Selecteer de popover.
2.
Sleep een selectie handgreep om de grootte of vorm van de popover-knop of het popover-venster te wijzigen.
Bij een popover-knop wordt de grootte van het pictogram niet gewijzigd als u de grootte van de knop wijzigt. U kunt de grootte van het pictogram wijzigen in het dialoogvenster Instelling van popover-knop.
Raadpleeg Een knop definiëren of wijzigen.