Popover-vensters kopiëren, dupliceren en verwijderen
U kunt popovers kopiëren, dupliceren of verwijderen door hun bijbehorende popover-knoppen te kopiëren, dupliceren of verwijderen. U kunt popover-vensters niet afzonderlijk van de bijbehorende popover-knoppen kopiëren, dupliceren of verwijderen.
Zo kunt u een popover-venster kopiëren, plakken, dupliceren of verwijderen:
1.
Als de popover is verborgen, selecteert u de popover-knop en kiest u vervolgens Opmaak > Popover weergeven.
2.
 •
Kies Bewerken > Kopiëren (of Knippen). Klik met de pijlaanwijzer op de positie waar u de popover-knop wilt centreren en kies Bewerken > Plakken Lay-outobject(en) (Windows) of Bewerken > Plakken (OS X).
 •
Kies Bewerken > Dupliceren.
 •
Kies Bewerken > Wissen.
Opmerkingen
 •
Elk popover-venster dat u knipt of kopieert, blijft op het klembord staan totdat u nogmaals Knippen of Kopiëren kiest (in FileMaker Pro of een ander programma), de computer opnieuw opstart of de computer uitschakelt.
 •
 •
U kunt de opdracht Dupliceren gebruiken om een reeks identieke popover-vensters te maken. Nadat u Bewerken > Dupliceren hebt gekozen, sleept u de nieuwe popover-knop naar een andere locatie in de lay-out en kiest u vervolgens opnieuw Bewerken > Dupliceren.
 •
Als u vergrendelde objecten selecteert en kopieert, worden de kopieën ontgrendeld.