Använda FileMaker snabbstart för att läsa mer om FileMaker Pro
Skärmen FileMaker snabbstart ger dig snabb åtkomst till mer information om FileMaker Pro, bland annat till FileMakers resurscenter med onlinebibliotek, instruktionsfilmer, den praktiska självstudien och FileMaker-forumet, ett kommunikationscenter för användargrupper.
Så här får du åtkomst till mer information om FileMaker Pro:
1.
 •
 •
2.
 •
Klicka på Besök resurscentret och visa instruktionsfilmer om FileMaker Pro och utforska ett onlinebibliotek som innehåller länkar till bland annat självstudier och elektronisk dokumentation.
 •
Klicka på Starta nu för att utforska FileMaker Pro och lära dig att skapa anpassade lösningar. Du kan också starta visningen genom att välja Hjälp-menyn > Produktdokumentation > Praktisk självstudie. Oroa dig inte för att förstöra visningen – om du gör ändringar när du arbetar kan du börja om genom att radera filen, FMP13 Börja här.fmp12, från mappen Dokument och börja om med visningen.
 •
Klicka på Gå till FileMaker-forumet om du vill samarbeta med andra FileMaker-användare via en anslagstavla på nätet.
Relaterade avsnitt
Starta FileMaker Pro
Använda FileMaker snabbstart när du vill öppna filer
Skapa en FileMaker Pro-fil