Använda hjälpen
FileMaker Pro Hjälp innehåller stegvisa instruktioner om FileMaker Pro-funktioner. Du kan öppna hjälpen från Hjälp-menyn i FileMaker Pro.
Det finns tre sätt att öppna hjälpen:
 •
 •
 •
Du kan få information om den öppna dialogrutan genom att trycka på F1 (Windows) eller Kommando-? (OS X). I vissa dialogrutor visas knappen Hjälp-knappen i Windows (Windows) eller Hjälp-knappen i OS X (OS X) eller länken Mer information, som du också kan använda för att få information om dialogrutan.