Konvertera provversionen till den fullständiga versionen av FileMaker Pro
Du kan konvertera din provversion av FileMaker Pro 13 till den fullständiga versionen utan att först avinstallera provversionen. Alla inställningar, listan över nyligen öppnade filer samt favoriter bevaras, så att du kan fortsätta att arbeta ostört med dina data i FileMaker Pro.
Du kan också använda stegen nedan för att uppgradera ditt exemplar av FileMaker Pro version 9, 10, 11 eller 12 till den fullständiga versionen av FileMaker Pro 13. Under installationen kommer du att uppmanas att ange licensnyckeln för den aktuella produkten.
Kommentar
 •
 •
Så här installerar du FileMaker Pro 13 från provversionen:
1.
Om provversionen redan är öppen går du till Hjälp > Köp FileMaker Pro.
FileMaker-butikens webbsida öppnas.
2.
Om du uppdaterar från FileMaker Pro eller FileMaker Pro Advanced 9, 10, 11 eller 12, kan du endast välja en FileMaker Pro 12- eller FileMaker Pro 13-produkt på sidan för enstaka licenser. Om du inte uppgraderar kan du välja både från sidan för enstaka licenser och sidan för volymlicenser.
3.
Du kommer att få licensnyckeln för produkten via e-post. Skriv ut det e-postmeddelandet och spara det på ett säkert ställe.