Göra text fet, kursiv, markerad eller ange andra stilar
Du kan utforma text på tre ställen:
 •
Så här anger du flera textattribut samtidigt:
1.

2.
 •
Om du inte ser formateringslisten klickar du på Formatering Knappen Formateringslist i layoutlisten.
 •
I layoutläget klickar du på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Sedan klickar du på Utseende. Välj ett tillval i textområdet.
3.

Välj en storlek (eller välj Annan om du vill ange en egen typsnittsstorlek mellan 1 och 500 punkter).
Klicka på färgpaletten och välj en färg (eller välj Annan färg om du vill välja en egen färg).
Kommentar
 •
Windows: Om du vill visa alla tillgängliga typsnitt väljer du Utforma-menyn > Typsnitt > Konfigurera/Fler typsnitt. Välj ett typsnitt till vänster i dialogrutan Anpassa typsnittsmenyn, och lägg till det på typsnittsmenyn genom att klicka på Flytta eller dubbelklicka på typsnittet till vänster så det flyttas till listan Visa i menyn. Markera Visa typsnitten som de är om du vill aktivera detta tillval.
 •
Om du vill ange ett textattribut i taget väljer du Utforma-menyn > Typsnitt, Storlek, Stil, Justera, Radavstånd eller Textfärg och väljer sedan en utformning på undermenyn. (Du kan välja mer än en stil på undermenyn Stil.)
Relaterade avsnitt
Definiera villkorlig formatering för layoutobjekt