Fylla objekt, layoutdelar eller layoutbakgrunden med en färgövertoning
En färgövertoning blandar två eller fler färger i ett objekt, en layoutdel eller över layoutbakgrunden.
Så här fyller du ett objekt, en layoutdel eller layoutbakgrunden med en färgövertoning:
1.
I Layoutläget markerar du ett eller flera objekt eller en delmarkör. Du kan även klicka var som helst på layoutbakgrunden om du vill markera den.
Mer information finns i Markera objekt.
Obs!  Se till att inga objekt eller delar är markerade när du ska markera layoutbakgrunden.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Utseende.
3.
Mer information finns i Ange visningsläge för ett objekt.
4.
Vid Bakgrund i området Grafik väljer du Övertoning.
Obs!  Layoutbakgrunden visas om en eller flera layoutdelar är genomskinliga. Mer information finns i Ange fyllning, linjeformat och kanter för objekt, layoutdelar och layoutbakgrunden.
Övertoningsreglaget visas.
Övertoningsreglage
5.

•
Radiell färgövertoning och övertoningsreglage på markerat objekt
Välj Redigera-menyn > Ångra.