Manus med Apple Events (OS X)
Med Apple Events kan du automatisera, anpassa och styra många OS X-program. FileMaker Pro kan skicka Apple Events till program som har stöd för detta. FileMaker Pro kan också ta emot Apple Events från program som är utformade att skicka Apple Events.
Apple Events kan grupperas i olika uppsättningar. FileMaker Pro har stöd för följande:
 •
 •
 •
 •
 •
Du kan skicka Apple Events från FileMaker Pro till andra program genom att definiera ett manus och sedan använda antingen Skicka Event (OS X) manussteg eller Utför AppleScript (OS X).
Om du vill se en lista över FileMaker Pro-kompatibla Apple Events öppnar du FileMaker Pro Apple Event-ordlistan i en manusredigerare som AppleScript Editor.
I det här avsnittet
Problem med Apple Events (OS X)
Apple Events-fel: "Fick inget svar (timeout)" (-1712)
Apple Events-fel: "Förväntat uttryck men hittade okänt token"
Apple Events-fel: "Ogiltigt objektinnehåll" (-1723)
Apple Events-fel: "Objektet saknas" (-1728)
Apple Events-fel: "Data används av en annan användare, ett manus eller en transaktion" (-10011)
Apple Events-fel: "Set-funktionen misslyckades. Felaktiga data angavs" (-17005)
Apple Events-fel: "Åtgärden misslyckades. Bearbetningen avbröts av användaren" (-17006)
Apple Events-fel: "Skapa-kommandot misslyckades. Felaktiga data angavs" (-17007)