Problem med Apple Events (OS X)
Följande problem är kända i Apple Events:
 •
Se följande Apple Events-felmeddelanden:
Apple Events-fel: "Fick inget svar (timeout)" (-1712)
Apple Events-fel: "Förväntat uttryck men hittade okänt token"
Apple Events-fel: "Ogiltigt objektinnehåll" (-1723)
Apple Events-fel: "Objektet saknas" (-1728)
Apple Events-fel: "Data används av en annan användare, ett manus eller en transaktion" (-10011)
Apple Events-fel: "Set-funktionen misslyckades. Felaktiga data angavs" (-17005)
Apple Events-fel: "Åtgärden misslyckades. Bearbetningen avbröts av användaren" (-17006)
Apple Events-fel: "Skapa-kommandot misslyckades. Felaktiga data angavs" (-17007)