Spara och återställa layoutändringar
När du formger en layout i layoutläget bör du spara ditt arbete så tidigt som möjligt och därefter ofta spara det igen. Vänta inte tills du är klar med arbetet. Om du vill förkasta de ändringar du har gjort och börja om från början kan du lätt återgå till den senast sparade versionen av en layout.

Klicka på Spara layout i layoutlisten eller välj Layouter > Spara layout.
Klicka på Återställ i layoutlisten eller välj Layouter > Återställ layout.
Välj Redigera-menyn > Ångra.
Välj Redigera-menyn > Gör om.