Visa layouter i en annan ordning och utesluta dem från Layout-menyn
I layoutläget kan du ändra i vilken ordning layouter visas i listan på snabbmenyn Layout. Du kan även lägga till avgränsningsrader som grupperar layouter, och du kan hindra en layout från att visas på Layout-menyn.

Välj Hantera layouter på Layout-menyn. I listan drar du dubbelpilen till vänster om layouten eller mappen upp eller ned. Om du flyttar en mapp flyttas alla dess layouter och undermappar med mappen. En mapp visas som ett namn på en undermeny på Layout-menyn.
Välj Hantera layouter på Layout-menyn. Markera den layout i listan ovanför vilken avgränsningslinjen ska visas. Klicka på pilen bredvid Ny och välj Avgränsare.
Välj Hantera layouter på Layout-menyn. Markera kryssrutan bredvid en layout, mapp eller avgränsningslinje i listan. Om du vill ta med objektet markerar du Ta med i layoutmenyer. Om du vill utesluta objektet avmarkerar du detta tillval.
Obs!  Du kan också använda dialogrutan Tillval för layout om du vill visa eller utesluta ett objekt. Välj den layout, mapp eller avgränsningslinje som du vill visa eller utesluta på Layout-menyn. Klicka på Tillval för layout Knappen Tillval för layout i layoutlisten, markera eller avmarkera Ta med i layoutmenyer och klicka sedan på OK.