Ändra en flikkontroll
Du kan lägga till, byta namn på, ta bort och ändra ordningen på flikpaneler i en flikkontroll. Du kan också ställa in främre standardflikpanel.
Så här ändrar du en flikkontroll:
1.
Gå till layoutläget och dubbelklicka på flikkontrollen.
Eller markera en flikkontroll och välj Utforma > Konfiguration av flikkontroll.
Dialogrutan Konfiguration av flikkontroll visas.
2.

I Fliknamn anger du ett nytt namn och klickar på Skapa. Du kan även klicka på Ange för att skapa en fliketikett baserat på en beräkning. Mer information finns i Dialogrutan Ange beräkning.
I listan Flikar väljer du ett namn, anger det nya namnet och klickar på Ändra. Du kan även klicka du på Ange för att skapa en fliketikett baserat på en beräkning.
I listan Flikar väljer du ett namn och klickar på Radera. Alla objekt i flikpanelen tas bort från layouten.
I listan Flikar drar du den dubbelriktade pilen pilikon bredvid fliknamnet.
För Främre standardflik väljer du panelen som du vill ha längst fram när du växlar från Layoutläge till annat läge.
Relaterade avsnitt
Formatera panelkontroller