Met het scherm Snel aan de slag met FileMaker leren werken met FileMaker Pro
Het scherm Snel aan de slag met FileMaker geeft u snel toegang tot aanvullende informatie over FileMaker Pro, zoals de online bibliotheek FileMaker Bronnencentrum, instructievideo’s, zelfstudiemateriaal en FileMaker-forum, een communicatiecentrum voor gebruikersgroepen.
Zo krijgt u toegang tot extra informatie over FileMaker Pro:
1.
 •
 •
Als FileMaker Pro wordt uitgevoerd of als u FileMaker Pro start en u het scherm Snel aan de slag met FileMaker niet ziet, kiest u op de menubalk Help > Snel aan de slag met FileMaker.
2.
 •
Klik op Bezoek het Bronnencentrum om instructievideo’s over FileMaker Pro weer te geven en om een online bibliotheek te verkennen die koppelingen naar zelfstudiemateriaal, elektronische documentatie en meer biedt.
 •
Klik op Ga nu aan de slag om de FileMaker Pro-zelfstudie te openen en praktijkoefeningen met FileMaker Pro te doen.
 •
Klik op Ga naar het FileMaker-forum om via een online bulletinboard samen te werken met andere FileMaker-gebruikers.
Verwante onderwerpen
FileMaker Pro starten
Bestanden openen vanuit het scherm Snel aan de slag met FileMaker
Een FileMaker Pro-bestand maken