Badges op lay-outobjecten weergeven of verbergen
FileMaker Pro geeft badges (pictogrammen) weer die aangeven dat op een veld, object of lay-out Voorwaardelijke opmaak, Scriptactiveringen of Knopinfo is toegepast, of dat Snel zoeken beschikbaar is voor een veld.
Als u die badges wilt bekijken, kiest u in de lay-outmodus op de menubalk de optie Weergave > Tonen en selecteert u daarna het type badge dat u wilt weergeven.
De volgende tabel biedt een overzicht van de beschikbare badges en wat ze betekenen.

Kies op de menubalk Weergave > Tonen > Voorwaardelijke opmaak.
Zie Voorwaardelijke opmaak voor lay-outobjecten opgeven voor meer informatie over voorwaardelijke opmaak.
Objectscriptactivering. Een van deze badges wordt weergegeven in objecten waarvoor scriptactiveringen zijn ingesteld. (De badge die verschijnt, hangt af van de grootte van het object.)
Kies op de menubalk Weergave > Tonen > Scriptactiveringen.
Zie Scriptactiveringen instellen voor objecten voor meer informatie over scriptactiveringen.
In het dialoogvenster Lay-outs beheren verschijnt er een badge op het mappictogram Badge Lay-out/scriptactivering in het dialoogvenster Lay-outs beheren naast een lay-outnaam waarvoor scriptactiveringen zijn ingesteld.
Kies op de menubalk Weergave > Tonen > Scriptactiveringen.
Zie Scriptactiveringen instellen voor lay-outs voor meer informatie over lay-outscriptactiveringen.
Snel zoeken. Deze badges verschijnen in velden waarin u Snel zoeken kunt gebruiken. Een groene badge geeft aan dat het veld kan worden doorzocht. Een gele badge geeft aan dat het veld kan worden doorzocht, maar dat de zoekopdracht langer kan duren dan bij een groene badge. Een grijze badge geeft aan dat de lay-out is uitgeschakeld voor Snel zoeken.
Kies op de menubalk Weergave > Tonen > Snel zoeken.
Zie Snel zoeken configureren voor meer informatie over Snel zoeken.
Kies op de menubalk Weergave > Tonen > Knopinfo.
Zie Knopinfo toevoegen in lay-outs voor meer informatie over knopinfo.
Badge Knop
Kies op de menubalk Weergave > Tonen > Knopinfo.
Zie Knoppen definiëren voor meer informatie over knoppen.