Een script verwijderen
Wanneer u een script verwijdert, verwijdert FileMaker Pro de scriptdefinitie en wordt de scriptnaam uit het menu Script verwijderd.
Zo verwijdert u een script:
1.
Kies op de menubalk Scripts > Scripts beheren. Of kies op de menubalk Bestand > Beheren > Scripts.
2.
3.
Klik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.
Opmerking  In FileMaker Pro worden scripts of knoppen die naar het verwijderd script verwijzen niet bijgewerkt. Vergeet niet alle eventuele wijzigingen aan knoppen of andere scripts door te voeren nadat u een script verwijdert.
Verwante onderwerpen
Scripts maken en bewerken
Scripts beheren met mappen
Een script opslaan
Scripts kopiëren en plakken