Een script opslaan

Een nieuw of bewerkt script opslaan
Als in het dialoogvenster Script bewerken het script is geopend dat u wilt opslaan, voert u een van de volgende handelingen uit:
 •
Windows: Kies op de menubalk Bestand > Script opslaan in het venster Script bewerken.
 •
Mac OS: Kies in FileMaker Pro op de menubalk de optie Scripts > Script afdrukken.
Alle geopende scripts opslaan
 •
Windows: Kies op de menubalk Bestand > Alle scripts opslaan in het venster Script bewerken.
 •
Mac OS: Kies in FileMaker Pro op de menubalk de optie Scripts > Alle scripts opslaan.
Wijzigingen negeren alvorens op te slaan
 •
Windows: Kies op de menubalk Bestand > Vorige versie script > Negeren in het venster Script bewerken.
 •
Mac OS: Kies in FileMaker Pro op de menubalk de optie Scripts > Vorige versie script.
Verwante onderwerpen
Scripts maken en bewerken
Scripts beheren met mappen
Een script verwijderen
Scripts kopiëren en plakken