Skapa en lösning > Skapa en FileMaker Pro-fil från en färdig lösning

Skapa en FileMaker Pro-fil från en färdig lösning
FileMaker Pro kommer med färdiga och avancerade lösningar, professionellt designade FileMaker Pro-filer som är anpassade för att hantera vanliga uppgifter för både arbets- och privatlivet på iPad, iPhone, dator och webben. Genom att använda layouterna i en färdig lösning kan du spara tid och energi på att planera och utforma en egen lösning.
To use a Starter Solution:
1. Välj Arkiv > Kom igång.
2. Rulla för att läsa mer om varje färdig lösning. När du ser en som du vill använda klickar du på Skapa utifrån denna färdiga lösning.
3. Lägg till data i lösningen.
Mer information finns i Lägga till och visa data.
Så här använder du en avancerad lösning:
1. Välj Arkiv > Kom igång.
2. Rulla till "Utforska möjligheterna" och klicka på Visa avancerade lösningar.
3. Välj en lösning, ange ett filnamn och klicka sedan på Spara.
4. Lägg till data i lösningen.
Mer information finns i Lägga till och visa data.
Relaterade avsnitt
Skapa en lösning
Skapa en FileMaker Pro-fil
Definiera databastabeller