Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Mobiele functies

Mobiele functies
Mobiele functies worden gebruikt met FileMaker Go.
Klik op een functienaam voor meer informatie.

Deze functie
Geeft dit als resultaat
De huidige breedte- en lengtegraad van een iOS-apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd, alsook de nauwkeurigheid ervan.
De huidige lengte- en breedtegraad en hoogte van een iOS-apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd; de nauwkeurigheid ervan, en de minuten sinds de waarden als resultaat zijn gegeven.
Geeft als resultaat een lijst met iBeacons en hun afstand tot een iOS-apparaat.