Verwijzingen > Naslaggegevens voor functies > Get-functies > Get ( PersistentID )
 
Get ( PersistentID )
Doel 
Geeft als resultaat tekst die een unieke ID voorstelt van de computer of het apparaat waarop FileMaker wordt uitgevoerd.
Opmaak 
Get (PersistentID)
Parameters 
Geen
Resulterend gegevenstype 
tekst
Afkomstig van 
FileMaker Pro 12.0
Beschrijving 
Geeft als resultaat een uniek, statisch ID voor de computer waarop FileMaker Pro wordt uitgevoerd, het apparaat waarop FileMaker Go wordt uitgevoerd of de huidige FileMaker WebDirect-sessie in de vorm van een hexadecimale reeks van 32 cijfers. Met Get (PersistentID) kunt u apparaten identificeren die toegang hebben tot uw oplossing.
Opmerkingen 
Als de cookies van een webbrowser worden gewist tijdens een FileMaker WebDirect-sessie, wordt de door Get (PersistentID) gegeven waarde gewijzigd.
Als een FileMaker Go-gebruiker een iOS-reservekopie terugzet op een ander apparaat, wijzigt de waarde die door Get (PersistentID) als resultaat wordt gegeven. Als een reservekopie wordt teruggezet naar hetzelfde iOS-apparaat, blijft de gegeven waarde ongewijzigd. Voor meer informatie raadpleegt u de FileMaker Knowledge Base.
Voorbeelden 
Voor een FileMaker Pro-client of een FileMaker Go-client geeft Get (PersistentID) als resultaat een waarde zoals 78569d0bd40b898a64e7d08ccdea8220.
Verwante onderwerpen 
Naslaggegevens voor functies (lijst met categorieën)
Naslaggegevens voor functies (alfabetisch overzicht)
Formules
Functies
Berekeningvelden definiëren
Operatoren gebruiken in formules