Kopiera och klistra in scripts
Du kan kopiera hela scripts, scriptmappar eller scriptsteg från en fil och klistra in dem i samma fil eller i en annan fil.
1.
 •
Om du vill kopiera ett script eller en mapp, väljer du menyn Scripts > Scriptfönster eller menyn Arkiv > Hantera > Scripts.
 •
Om du vill kopiera ett scriptsteg väljer du menyn Scripts > Scriptfönster och dubbelklickar sedan på scriptet i sektionen för scripts för att öppna scriptet i sektionen för scriptredigering.