Hantera scripts med hjälp av mappar
Du kan hantera scripts genom att gruppera och filtrera dem.
Så här hanterar du scriptsteg med hjälp av mappar:
1.
Välj menyn Scripts > Scriptfönster. Eller öppna Arkiv-menyn > Hantera > Scripts.
2.

Högerklicka på mappen som du vill byta namn på och välj sedan Byt namn. Ange ett nytt namn och tryck sedan på Retur.
3.
Om du vill visa kryssrutor till vänster om scriptnamnen och mapparna i sektionen för scripts, klickar du på Knapp för menyobjekt.
Obs!  När du markerar kryssrutan inkluderas endast själva mappen, inte dess underliggande scripts. Markera kryssrutan intill det underliggande script du vill visa i listan i undermenyn.
Tips
Relaterade avsnitt
Skapa och redigera scripts