BijToegangObject
Zorgt ervoor dat een script wordt uitgevoerd wanneer een lay-outobject actief wordt doordat:
 •
 •
 •
 •
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Nadat de gebeurtenis is verwerkt.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
Modi Bladeren en Zoeken.
Resultaat
Geen.
Afkomstig van
FileMaker Pro 10.0
Opmerkingen
 •
De scriptactiveringen BijToegangObject, BijVerlatenObject en BijToetsaanslagObject kunnen in werking worden gezet wanneer zij zijn toegewezen aan resumé- en berekeningvelden.
 •
Als BijToegangObject is toegewezen aan een portaal object, wordt die in werking gezet wanneer er een andere portaalrij actief wordt. Wanneer u op een ander object in dezelfde portaalrij klikt, wordt de scriptactivering BijToegangObject van het portaal niet opnieuw in werking gezet.
 •
 •
 •
 •
Wanneer u op een knop, een popover-knop of een vensterbesturingselement klikt, zet u deze activering niet in werking op de knop of het tabblad. Wanneer u op Tab drukt om naar een knop of tabblad te gaan en dit het actieve object te maken, wordt deze activering niet in werking gezet.
 •
Een popover sluiten met de Esc-toets of de Popover sluiten scriptstap activeert de gekoppelde popover-knop en de scriptactivering BijToegangObject.
 •
Zie Objectgegevens veranderen zonder scriptactiveringen in werking te laten treden voor een lijst met acties die deze scriptactivering niet in werking zetten.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten