Privilegesets maken en bewerken
U kunt net zoveel privilegesets maken als u nodig hebt om de toegangstypen te definiëren die u voor een bestand wilt toestaan. Vervolgens kunt u elke privilegeset toewijzen aan één of meer accounts.
U kunt ook privilegesets bewerken. In de volgende tabel ziet u welke acties u kunt uitvoeren op elke vooraf gedefinieerde privilegeset en andere privilegesets die door een account worden gebruikt.

* Alvorens u een privilegeset verwijdert, bewerkt u de accounts zodanig dat ze de privilegeset niet langer gebruiken. Raadpleeg Accounts maken en bewerken.
Opmerkingen
 •
 •
 •
Zo maakt of bewerkt u een privilegeset:
1.
Kies Bestand > Beheren > Beveiliging.
Als de basisbeveiligingsinstellingen in het dialoogvenster 'Beveiliging beheren' worden weergegeven, klikt u op Gedetailleerde instelling gebruiken.
2.
Klik op het tabblad Privilegesets.
3.
Klik op Nieuw om een nieuwe privilegeset te maken. Om een bestaande privilegeset te bewerken, selecteert u de privilegeset en klikt u vervolgens op Bewerken.
4.
Als u de naam van een privilegeset wijzigt, wordt de nieuwe naam bijgewerkt in alle accounts die de privilegeset gebruiken.