Get(TijdelijkPad)

Doel
Geeft als resultaat het pad naar de tijdelijke map die FileMaker Pro gebruikt voor de huidige gebruiker, of het pad dat FileMaker Server gebruikt op het systeem.
Opmaak
Get(TijdelijkPad)
Parameters
Geen
Resulterend gegevenstype
tekst
Afkomstig van
FileMaker Pro 9.0
Beschrijving
De naam van de tijdelijke map begint met S, gevolgd door een getal dat de sessie van de database-engine aangeeft waarin de bewerking plaatsvond. Aangezien uw besturingssysteem de locatie van tijdelijke bestanden bepaalt, kan het exacte pad dat als resultaat verschijnt afwijken van de hier weergegeven voorbeelden. Het pad dat daadwerkelijk als resultaat wordt gegeven is ook afhankelijk van het product (FileMaker Pro of FileMaker Server) dat de functie uitvoert.
In FileMaker Pro worden de tijdelijke map en alle bestanden die er eventueel in zijn geplaatst verwijderd wanneer FileMaker Pro wordt beëindigd. In FileMaker Server draait elke planning in zijn eigen sessie; als de planning voltooid is, wordt de sessie beëindigd en wordt de tijdelijke map verwijderd.
Opmerkingen
 •
 •
Zoek in de FileMaker Knowledge Base die u kunt bereiken vanaf http://help.filemaker.com voor meer informatie over de verschillen tussen de evaluatie van functies op de host en de client.
Voorbeelden
Geeft in Windows als resultaat:
/%HomeDrive%/Documents and Settings/{user id}/Local Settings/Temp/S<n> of
/%UserProfile%/AppData/Local/Temp/S<n> of
/%HomeDrive%/WINDOWS/Temp/S<n> (Windows XP)
waarbij %HomeDrive% een omgevingsvariabele is die als resultaat de naam van het basisstation van uw computer geeft
%UserProfile% een omgevingsvariabele is die naar de map verwijst waar zich het profiel van de huidige gebruiker bevindt
S<n> de naam is van de map waarin de tijdelijke bestanden worden geplaatst (bijvoorbeeld S1); <n> is een getal dat verwijst naar de sessie van de database-engine waarin de bewerking plaatsvond.
In OS X wordt het volgende als resultaat gegeven:
/<DriveName>/private/var/folders/<2 characters>/<20 characters>++++TI/Cleanup at Startup/S<n>/
waarbij Station de naam is van uw harde schijf.
S<n> de naam is van de map waarin de tijdelijke bestanden worden geplaatst (bijvoorbeeld S1); <n> is een getal dat verwijst naar de sessie van de database-engine waarin de bewerking plaatsvond.
De locatie kan verschillen afhankelijk van verschillende variabelen in het besturingssysteem, maar moeten een gelijk patroon volgen.