Bestandsnaamextensies toevoegen aan bestanden (FileMaker Pro Advanced)
U kunt de Developer-hulpprogramma's gebruiken om niet-runtime-FileMaker-databasebestanden de FileMaker-bestandsextensie te geven. Dat is handig als u voor meerdere platforms ontwikkkelt en een consistente bestandsnaamextensie wilt gebruiken op het Windows- en Macintosh-platform.
Zo voegt u de FileMaker-bestandsnaamextensie toe aan een niet-runtime database:
1.
2.
Kies Gereedschappen > Developer-hulpprogramma's.
3.
4.
Klik op Toevoegen om de bestanden te zoeken die u wilt aanpassen.
5.
6.
7.
Bij Applicatie opties klikt u op Opgeven. Raadpleeg Opties voor Developer-oplossingen opgeven (FileMaker Pro Advanced).
8.
Selecteer Databases moeten een FileMaker-bestandsextensie hebben en klik op OK.
Verwante onderwerpen
Bestanden binden als een runtime-oplossing (FileMaker Pro Advanced)
Runtime-oplossingen maken (FileMaker Pro Advanced)
Databases weergeven in de kioskmodus (FileMaker Pro Advanced)
De Admin-toegang tot databases verwijderen (FileMaker Pro Advanced)
Instellingen van een oplossing opslaan (FileMaker Pro Advanced)