Instellingen van een oplossing opslaan (FileMaker Pro Advanced)
Wanneer u in FileMaker Pro Advanced een aangepaste reeks bestanden maakt, kunt u de instellingen opslaan die u in het dialoogvenster Developer-hulpprogramma's opgeeft en ze opnieuw gebruiken. De instellingen bevatten ook de lijst van de te wijzigen bestanden.
Zo slaat u een instellingenbestand op:
1.
2.
Kies Gereedschappen > Developer-hulpprogramma's.
3.
Klik op Toevoegen om de bestanden te zoeken die u wilt aanpassen.
4.
5.
6.
Klik in het vak Applicatie opties op Opgeven en selecteer de vereiste opties. Raadpleeg Opties voor Developer-oplossingen opgeven (FileMaker Pro Advanced).
7.
Klik op Instellingen opslaan.
8.
9.
Klik op Opslaan.
De extensie .sav wordt automatisch toegevoegd en mag niet worden gewijzigd. U kunt net zoveel instellingenbestanden opslaan als u wenst, in verschillende locaties en met verschillende namen.
Verwante onderwerpen
Bestanden binden als een runtime-oplossing (FileMaker Pro Advanced)
De Admin-toegang tot databases verwijderen (FileMaker Pro Advanced)
Runtime-oplossingen maken (FileMaker Pro Advanced)
Databases weergeven in de kioskmodus (FileMaker Pro Advanced)