Een knop of knoppenbalk kopiëren
Wanneer u een knop of knoppenbalk kopieert, kopieert u het object en de knopdefinitie. Als u een knop of knoppenbalk kopieert vanuit een ander bestand, zorgt u ervoor dat alle velden, lay-outs of scriptverwijzingen ook juist zijn voor het huidige bestand. Zie Een knop definiëren of wijzigen of Een knoppenbalk definiëren of wijzigen.
Zo kopieert u een knop of knoppenbalk:
1.
Selecteer in de modus Lay-out de knop of knoppenbalk die u wilt kopiëren.
Als u de gehele knoppenbalk wilt selecteren, klikt u ergens buiten de knoppenbalk en klikt u vervolgens in de knoppenbalk zonder een segment te selecteren.
2.
Kies Bewerken > Kopiëren.
3.
4.
Kies Bewerken > Plakken.
De geselecteerde knop of knoppenbalk wordt met de bijbehorende opmaak geplakt. Als u de knop of knoppenbalk in een ander bestand kopieert, worden de stijlen die zijn toegepast op het object niet gekopieerd.