Vensterbesturingselementen kopiëren, dupliceren en verwijderen
U kunt tabbladbesturingselementen en schuifbesturingselementen en alle objecten erin kopiëren, dupliceren of verwijderen.
Opmerking  Als u vergrendelde objecten (vensterbesturingselementen of objecten erin) selecteert en kopieert, worden de gekopieerde objecten ontgrendeld wanneer u ze daarna plakt. Raadpleeg Objecten selecteren voor meer informatie over de selectie van objecten in een lay-out.
Zo kunt u een vensterbesturingselement kopiëren, plakken, dupliceren of verwijderen:
1.
2.

•
Kies Bewerken > Kopiëren (of Knippen). Klik met de pijlaanwijzer op de positie waar u het tabbladbesturingselement of schuifbesturingselement wilt centreren en kies Bewerken > Plakken Lay-outobject(en) (Windows) of Bewerken > Plakken (OS X).
 •
Kies Bewerken > Dupliceren.
 •
Kies Bewerken > Wissen.
Opmerking  Elk tabbladbesturingselement dat u knipt of kopieert, blijft op het klembord staan totdat u nogmaals Knippen of Kopiëren kiest (in FileMaker Pro of een ander programma), de computer opnieuw opstart of de computer uitschakelt.