Schakelen tussen lay-outs
Als u meer dan één lay-out hebt gemaakt, kunt u er makkelijk tussen overschakelen.
Zo schakelt u over naar een andere lay-out, in elke modus:
 •
Geef het venstermenu voor lay-outs weer en kies een lay-out.
Venstermenu voor lay-outs
 •
Kies Weergave > Ga naar lay-out en kies de gewenste lay-outnaam.
In de lay-outmodus schakelt u zo over naar een andere lay-out:
 •
 •
Navigatieknoppen in de lay-outmodus

Sleep de schuifregelaar naar links of rechts.
 •
Kies Lay-outs > Ga naar lay-out.

Kies Ga naar lay-out > Volgende.
Kies Ga naar lay-out > Vorige.
Kies Ga naar lay-out > Ga naar, typ het nummer van de gewenste lay-out en klik vervolgens op OK.
Opmerking  Als u een lay-out wilt kiezen die wordt weergegeven wanneer u het huidige bestand opent, kiest u Bestand > Bestandsopties. Selecteer op het tabblad Openen/sluiten Naar lay-out gaan. Kies in het dialoogvenster Lay-out opgeven de gewenste lay-out. Raadpleeg Opties voor bestanden instellen.