Plug-ins bijwerken
U kunt berekeningen en scripts gebruiken om de versie van geïnstalleerde plug-ins te controleren en daarna plug-ins bij te werken met plug-ins die in containervelden in een FileMaker Pro-bestand zijn opgeslagen. Voor een voorbeeld van de syntaxis van scripts en berekeningen leest u Voorbeeld van update van plug-in.
Zo kunt u plug-ins bijwerken:
1.
2.
 •
 •
 •
 •
 •
3.
Opmerking  Hoewel u in de lay-out alleen het containerveld nodig hebt, kunt u ook overwegen om de velden met de naam en beschrijving en het versienummer van de plug-in toe te voegen, zodat u toegang hebt tot deze informatie.
4.
5.
6.
7.
Opmerkingen
 •
 •
Om plug-ins te kunnen installeren of bijwerken, moet de optie Oplossingen toestaan om bestanden te installeren in de plug-invoorkeuren van de client zijn geselecteerd. Raadpleeg Plug-invoorkeuren instellen.
Verwante onderwerpen
Eigen plug-ins maken
Plug-ins installeren
Get(GeïnstalleerdeFMPlugins)
Plug-inbestand installeren