Dela filer med FileMaker Go-klienter
Med FileMaker Go kan du arbeta med FileMaker Pro-databaser på iPad, iPhone eller iPod touch. Du arbetar med data interaktivt: när du ändrar data på iOS-enheten uppdateras dina data på värddatorn och tvärtom.
Bygg databaser med Filemaker Pro. Dela dem med FileMaker Pro eller FileMaker Server. Sedan använder du FileMaker Go för att arbeta med data på en enhet. På en enhet kan du till exempel lägga till, ändra, ta bort, söka och sortera poster, visa data i Formulärvy, tabellvy och Listvy, visa information på portaler, flikpaneler, glidpaneler och webbvisare, skanna streckkoder (via skript) och utföra manus och andra uppgifter.
Information om hur du anpassar databaser för användning med FileMaker Go finns i FileMaker Go Utvecklingshandbok som finns tillgänglig på http://www.filemaker.com/se/support/index.html.