Duplicera och radera konton
Du kan duplicera konton och radera konton som du inte längre behöver.
Så här duplicerar eller raderar du ett befintligt konto:
1.
Välj Arkiv-menyn > Hantera > Säkerhet.
Dialogrutan Hantera säkerhet öppnas. Fliken Konton innehåller en lista över de konton som är definierade i den här filen.
2.
 •
 •
 •
3.
 •
Klicka på Duplicera om du vill duplicera kontona.
 •
Klicka på Radera om du vill radera kontona.
4.
 •
Klicka på OK om du är klar med arbetet med konton och behörighet. Ange ett kontonamn och ett lösenord med behörighetsuppsättningen Full åtkomst i dialogrutan och klicka på OK.
 •
Kommentar
 •
 •
Minst ett aktivt FileMaker-verifierat konto måste ha behörighetsuppsättningen Full åtkomst. Ett felmeddelande visas om du raderar konton så att inget aktivt konto har behörighetsuppsättningen Full åtkomst.